Jätskiä ja kaikkea

Timo Hyvönen

, , , ,

 Miten PAKOTAT lapset lentämään?

No, Idan sain kerran jo kabiiniin asti kunes iski kammo, Iirolle tulee aina paha olo ja Aaro lähtee välillä jätskille Hyvinkäälle. Ihan noin vain se ei kuitenkaan onnistu, pitää olla viihdykettä. Jäätelö Hyvinkäällä puree aika usein kuten nytkin, kun pakottaa ei oikeasti viitsi.


Hyvinkäällä on nopea ja mukava käydä kun siellä on parikin kerhotilaa joihin voi turvautua. Tällä kertaa MILK-halli ja sen taitava huoltohenkilökunta eivät tuntuneet Aaroa kiinnostavan, vaan potkiuduttiin eteenpäin.

Ensin se HyIK-kerhotilakaan jätskeineen ei kiinnostanut. Otinkin kuvan Aarosta istumassa Zephyrissä suostutellakseni hänet mukaan. Kyllä, siinähän se poitsu istuu! Melkein käsikin näkyy!


Lupa ottaa DSi XL mukaan kerholle kirvoitti jo liikettä.


Hallilla oli ihmisiä ja jopa vanha Grobikin. Lennähdys sillä olisi kyllä ollut paikallaan, mutta jätski kiinnosti enemmän.


Oli siellä tämä nätti Grummanikin.


Parasta kuitenkin oli Lidlin Ecorino-jätski, jota kotona ei paljon kulu vaikka se halpaa onkin. Kerhon hyvä palvelu ja hieno kerhotila antoivat aikaa DSIläilyllekin kun boottailin vebbikameraa taas toimimaan.


Kevään merkkejä - Grummani oli pesty ja lähtövalmiina, tosin nyt se lähti vain sisälle halliin.


Jätskikeikka lähenee kotimatkaa. Tässä ollaan jo melkein lähtövalmiina, vain kuulokkeet päähän ja kone käyntiin.....ja matkaan. Mukava keli ja nätit maisemat.


Porvoon motari kohti Malmia ja..


..merinäköala Vuosaaren yli...


 ...kiinnostavat melkein yhtä paljon kuin Nintendo. Onkohan tässä jo lennetty tarpeeksi? Aarolla on tiimaa reilusti toistakymmentä tuntia.

Viilee jätkä, pelasi koko matkan ja pari 360:stäkin otettiin eikä tuntunut yhtään pahalta. Siinäpä sitten päästiin takaisin kotihallille 2 jäätelöä ja 50 min lentoaikaa köyhempinä.

Ja kaikkea

Malmilla tulee kesän tullen pyörittyä koirien kanssa ja ilman, muuten vain ja lentämässä.


Hallilla on huollossa U555, joka kävi kaupaksi Kuhmoon. Kävinkin kiinnittämässä siihen uuden kerhon tarrat.Tuli hieno.

Silloin tällöin tapahtuu muutakin kuin vain halliturinaa ja kuppilatiimaa huoltojen lomassa. Perjantaina 13.5. Malmilla järjestettiin paikallisten toimijoiden ilmailullinen tilaisuus. Voi kuinka paljon tuttuja siellä olikaan. Hauskan ja hurjan näköistä oli tämän Rajavartioston kopterin pyörittely.
 
Olihan se välillä vähän matalalla, mutta taitavasti kaveri pyöritteli. 


Lopuksi vielä poistuminen omalle hallille rauhallisesti pitkin rullausteitä. Hetkinen, miksi se on noin vinossa....

Pyöreässä avattiin sitten taas se kuppila ja siellähän oli perjantain kunniaksi tarjolla kuppilatiimaa...

...hyvinkin riittävästi. Aika monipuolistahan tämä ilmailu on - Nintendo DSi XL - maanäyttelyitä - ultralentoa - kuppilaa...ja kaikki arvokkaita kuin lentojätski, 1e + 50 min lentomaksut!
0 Responses to "Jätskiä ja kaikkea"

Lähetä kommentti