Laskuja ja nousuja

Timo Hyvönen

, ,

Sunnuntaina paistoi aurinko ja kuuma kesätaivas poltteli lentämään. Otin pari nousu- ja laskuvideota Malmilta, Forssasta ja Kiikalasta.

Ensimmäisenä lasku Kiikalaan. Tuuli oli suoraan kiitotien suuntainen ja lasku 18:lle normaali parista puuskasta huolimatta. Loppuosalla oli hyvä kantava alue ja lasku meinasi pitkittyä mutta ei sitten pahemin pitkittynytkän.



Laskeutuminen Kiikala 18

Kiikalassa vartin viivähdys testaten mm. kentällä sijainnut hieno nahkanojatuoli. Lentoonlähtö Kiikalasta ja kaarto nousussa Forssan suuntaan - ainakin kiitotietä riitti. Nousussa huomasin lentokonehallilla liikettä, harmi että ehdin jo lähteä matkaan - olisi ollut mukava jakaa kokemuksia

Nousu Kiikala 18

Lähestyminen ja lasku Forssaan olivat GPS:n kanssa huomattavan paljon helpommat kuin pelkän kartan avulla. Kenttäkin erottui jo selkeästi kauempaa. Laskukierros pellon päällä on miellyttävä, tosin laskussa kävi ilmi että eturengas oli tyhjentynyt.


Lasku Forssa 22

Renkaan paikkauksen jälkeen matka pääsi jatkumaan Räyskälään, jonka laskuvideo jäi kesken akkujen loppumisen takia. Tässä kuitenkin lentoonlähtö Forssasta. Rullaustie on suljettu joten kiitotietä käytetään molempiin suuntiin.



Lentoonlähtö Forssa 22

Sokerina pohjalla vielä rullaus Malmilla asemataso 2:lta 18:n yli Mike-Juliet ja rullaustietä pitkin 09-27:n yli odotukseen Bravo josta lentoonlähtö ja lento Nokan kautta länteen.




Rullaus ja lentoonlähtö Malmilta
0 Responses to "Laskuja ja nousuja"

Lähetä kommentti